Panasonic varmepumer

Varmepumper luft-til-luft er velegnet til at opvarme sommerhuse, mindre boliger, udestuer, garager, kolonihavehuse og lignende fritidshuse. Særligt kan boligarealer på mellem 50-150 m2, hvor der ikke er installeret centralvarme opnå flere fordele ved at installere en varmepumpe. Blandt andet kan en varmepumpe holde sommerhuset frostfrit i vinterperioder og køle med aircondition på de varme sommerdage. Desuden vil du også opnå et bedre indeklima, da varmepumpen renser luften for støv og partikler inden den blæser den opvarmede eller nedkølede luft ind i boligen.

Panasonic HZ25WKE

Panasonic HZ25WKE med nyt nanoe™-luftrensningssystem: enestående effektivitet, A+++ og komfort kombineret med et banebrydende design. Indbygget WLAN til internetstyring.

Kr. 13.795,- inkl moms
  • SCOP 5,20 - A+++

Panasonic HZ35WKE

Panasonic HZ35WKE med nyt nanoe™-luftrensningssystem: enestående effektivitet, A+++ og komfort kombineret med et banebrydende design. Indbygget WLAN til internetstyring.

Kr. 15.795,- inkl moms
  • SCOP 5,10 - A+++

Panasonic NZ25VKE

Panasonics NZ25VKE er perfekt som udskiftningspumpe. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring og bedre luftrensning. Indbygget WLAN til internetstyring.

Kr. 10.250,- inkl moms
  • SCOP 4,60 - A++

Panasonic NZ35VKE

Panasonics NZ35VKE er perfekt som udskiftningspumpe. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring og bedre luftrensning. Indbygget WLAN til internetstyring.

Kr. 11.595,- inkl moms
  • SCOP 4,70 - A++

Varmepumpe montering

Standard montering*Maks. 4 meter rørKr. 4000,- inkl. moms
Standard EL arbejdeKr. 995,- inkl. moms
WiFi styringPanasonicKr. 1695,- inkl. moms
GSM styringTil alle modellerKr. 1924,- inkl. moms
SokkelBen/vægbeslagKr. 495,- inkl. moms
Skjuler i træTrykimprægneretKr. 1195,- inkl. moms
JordspydVP skal tilsluttes jordforbindelseKr. 495,- inkl. moms
ServiceKr. 995,- inkl. moms

Standard montering* gælder i en radius af maks. 30km fra 9490 Pandrup. Maks. 4 meter rør. Inder -og yderdel monteret “ryg mod ryg”.

EL-installation

Montør timePrisen gælder for normal arbejdtid.Kr. 435,- +moms
Tekniker timePrisen gælder for normal arbejdtid.Kr. 535,- +moms
UdkaldGælder for udkald udenfor normal arbejdstid.Kr. 935,- +moms
OvertidGældende udenfor normal arbejdtid.Kr. 735,- +moms
ServicevognPålægges små-opgaver.Kr. 49,- +moms