Panasonic varmepumer

Varmepumper luft-til-luft er velegnet til at opvarme sommerhuse, mindre boliger, udestuer, garager, kolonihavehuse og lignende fritidshuse. Særligt kan boligarealer på mellem 50-150 m2, hvor der ikke er installeret centralvarme opnå flere fordele ved at installere en varmepumpe. Blandt andet kan en varmepumpe holde sommerhuset frostfrit i vinterperioder og køle med aircondition på de varme sommerdage. Desuden vil du også opnå et bedre indeklima, da varmepumpen renser luften for støv og partikler inden den blæser den opvarmede eller nedkølede luft ind i boligen.

Panasonic HZ25UKE

Panasonic HZ25UKE med nyt nanoe™-luftrensningssystem: enestående effektivitet, A+++ og komfort kombineret med et banebrydende design. Indbygget WLAN til internetstyring.

Kr. 13.795,- inkl moms
  • SCOP 5,20 - A+++

Panasonic HZ35UKE

Panasonic HZ35UKE med nyt nanoe™-luftrensningssystem: enestående effektivitet, A+++ og komfort kombineret med et banebrydende design. Indbygget WLAN til internetstyring.

Kr. 15.795,- inkl moms
  • SCOP 5,10 - A+++

Panasonic NZ25TKE

Panasonics NZ25TKE er perfekt som udskiftningspumpe. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring og bedre luftrensning.

Kr. 9.595,- inkl moms
  • SCOP 4,60 - A++

Panasonic NZ35TKE

Panasonics NZ35TKE er perfekt som udskiftningspumpe. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring og bedre luftrensning.

Kr. 11.595,- inkl moms
  • SCOP 4,60 - A++

Panasonic TZ25TKE

Panasonic TZ25TKE er et rigtigt godt valg til de små rum. Perfekt som aircondition til soveværelset.

Kr. 7.495,- inkl moms
  • SCOP 4,60 - A++

Daikin varmepumer

Daikin inverter-teknologien er en energibesparende teknologi, der på en effektiv måde styrer motorhastigheden og reducerer energiforbruget med op til 30 %. I stedet for at bruge ekstra energi til start og stop justerer inverteren motoromdrejningerne, så enheden kører konstant og mere effektivt på lang sigt. Det sikrer dig en effektiv løsning, der skåner både miljøet og pengepungen, når du vælger en luft-til-luft varmepumpe fra Daikin.

Daikin Stylish (2,5kW)

Flash streamer teknologi renser lufter for vira og lugte m.m. Coanda-effekten optimerer luftstrømmen. Med specielt designede flapper skabes to forskellige luftstrømsmønstre alt efter om enheden kører opvarmning eller køling. Du opnår en mere stabil og komfortabel rumtemperatur og undgår træk samt en bedre temperaturfordeling i hele rummet.

Kr. 15.995,- inkl moms
  • SCOP 5,15 - A+++

Daikin Perfera (2kW)

3D-luftstrøm kombinerer lodret og vandret autosving for at cirkulere luft helt ud i hjørnerne af selv store rum. Bevægelsessensor i 2 retninger. En sensor styrer luftstrømmen væk fra personer og skifter automatisk til energibesparende funktion, når ingen personer registreres i rummet.

Kr. 11.995,- inkl moms
  • SCOP 5,10 - A+++

Varmepumpe montering

Standard montering*Maks. 3 meter rørKr. 3995,- inkl. moms
Standard EL arbejdeKr. 995,- inkl. moms
WiFi styringPanasonicKr. 1695,- inkl. moms
GSM styringTil alle modellerKr. 1924,- inkl. moms
SokkelBen/vægbeslagKr. 495,- inkl. moms
Skjuler i træUbehandletKr.
JordspydVP skal tilsluttes jordforbindelseKr. 495,- inkl. moms
ServiceKr. 995,- inkl. moms

Standard montering* gælder i en radius af maks. 30km fra 9490 Pandrup. Maks. 3 meter rør. Inder -og yderdel monteret “ryg mod ryg”.

EL-installation

Montør timePrisen gælder for normal arbejdtid.Kr. 415,- +moms
Tekniker timePrisen gælder for normal arbejdtid.Kr. 515,- +moms
UdkaldGælder for udkald udenfor normal arbejdstid.Kr. 915,- +moms
OvertidGældende udenfor normal arbejdtid.Kr. 715,- +moms
ServicevognPålægges små-opgaver.Kr. 49,- +moms